17 juni 2017

Kussen! (Blog suus)

 

 

Stoer doen vind ik op zijn tijd best leuk, al ben ik lang niet zo stoer als ik vaak overkom ;) Een watje ben ik zeer zeker niet en ik durf vrij veel, maar stoer doen door een grote mond te hebben houdt veel mensen op de juiste afstand haha. Iets met je kwetsbare kant beschermen ? 

Stoere praat

 

Zo had ik ook van die uitspraken als ´daar wil ik niet dood  gevonden worden´ ´Ik ga nog liever gewoon dood´ en voor de operatie grapte ik tegen mijn vriendinnen dat het wel cru zou zijn als ik de pijp uit zou gaan zonder nog met een man gekust te hebben…. Dit was namelijk al een maand of negen geleden en ik had nooit echt stil gestaan bij het feit dat het daar bij zou kunnen blijven….


9 juni 2017

Emporium! (Blog suus)

 

 

Al maanden verheugde ik me zo ontzettend op Emporium, 'mijn' festival, bijna in de achtertuin! Het ticket lag al maanden klaar haha. Toen er nog sprake was van een herstel operatie (op korte termijn) had ik het zo gepland dat ik net op tijd hersteld zou zijn, na alle ellende moest en zou ik naar Emporium kunnen ;)7 juni 2017

Tinder! (Blog suus)

 

 

Vrijgezellig

Al ruim vijf jaar ben ik vrijgezel! Dit is niet altijd een bewuste keus geweest, maar de laatste jaren vind ik het wel prima zo. Veel mensen hebben er moeite mee om dat te begrijpen…ik krijg soms de raarste vragen. Bijvoorbeeld hoe ik het overleef?? Echt de domste vraag ooit, alsof je doodgaat zonder partner, mijn antwoord luidt dan ook altijd ‘’gewoon doorademen’’  

 29 mei 2017

Opvoeding van een pup, wat een werk! (Blog Shirley)

 

Wij hadden al een chihuahua en wilden hier ruim een jaar geleden graag een labrador bij. We wisten dus al het hele “zindelijk” maak ritueel en zagen daar eigenlijk niet tegen op bij een tweede hond. 

Bij Sky, onze chihuahua is dat allemaal vrij snel gegaan.

 

Dit ging bij Mexx, onze labrador, wel even anders. Nu kon zij daar helemaal niks aan doen want het was niet de zindelijkheid zelf waar ze problemen mee had. Maar het was haar gezondheid dat haar in de steek liet. Giardia (parasiet) dus veel ontlasting problemen, vagina ontsteking, blaasontsteking, noem maar op. 

Ook deze problemen, vooral bij de darmen, kwamen steeds terug dus was niet zomaar over.

Wat een getob!!

  

 10 mei 2017

Kan me geen leven voorstellen zonder huisdieren! (Blog Shirley)

 

Ik heb in totaal 7 katten gehad, een hamster en 2 honden. Ben begonnen met twee katten, Happy en Joy, toen ik op mezelf ging wonen. Normale huis/tuin/keuken katten, een rode en zwarte. Wereldbeestjes!

 

Toen ik samen ging wonen met mijn man, namen we Lucky (omdat we heel gelukkig waren) erbij. Dit was een blauwe Brits Korthaar, die zag je toen veel in de reclames voorbij komen met die mooie oranje ogen.

  29 april 2017

Normaal heb ik daar zelden last van! (Blog Shirley)

 

 

Dat lekkere trek gevoel de hele tijd, dat ken ik normaal niet. Tuurlijk ken ik het wel maar kan het heel makkelijk negeren of het is heel snel weer over. Sowieso geef ik er zelden aan toe.

 

Nu in de vakantie is het natuurlijk niet zo gek, kijk eens om je heen overal waar je loopt. Terrasjes vol met koffie en appeltaart, borden vol met patat, tentjes waar je mega stroopwafels kan kopen. Hoe gek wil je het hebben?

 27 april 2017

Hyperventilatie! (Blog Shirley)

 

 

Hier heb ik al last van sinds mijn puberteit en ook al van alles aan geprobeerd. Dit laatste ben ik inmiddels al heel wat jaren klaar mee en heb het geaccepteerd.

 

Bij mij heeft het voornamelijk te maken met een angstaanval, stress of moeheid wanneer het komt opzetten. Ze zeggen dat je zelden flauwvalt bij hyperventilatie maar dat is toch echt bij mij wel het geval bij een erge aanval.

 

 23 april 2017

Voeding en afvallen! (Blog Shirley)

 

 

Als het om voeding gaat dan weet ik hier genoeg over te vertellen ivm mijn darmziekte. Maar ook als het gaat om afvallen.

 

Nee heb nooit overgewicht gehad en heb nooit voor een gezond streefgewicht moeten lijnen maar door veel medicatie gebruik tijdens opvlammingen schommel ik wel af en toe.

 

 21 april 2017

Pluk de dag! (Blog Shirley)

 

Dit motto hebben jullie al vaker gehoord of gezien op mijn website en dat is gewoon simpelweg de waarheid.

Het leven is namelijk niet vanzelfsprekend en je druk maken om onbenullige dingen waarom zou je dat doen.

 

Ik zeg altijd, doe eens een rondje Sophia Kinderziekenhuis en dan praten we daarna verder. 

   04 april 2017

Mama van een hartekind! (Blog Shirley)

 

Heel veel mensen kennen de term hartekind niet en dat is logisch.

Ik had er ook liever niet zoveel van geweten.

 

Mijn dochter is geboren met een hartafwijking, zij had een groot VSD (gaatje in het tussenschot van de kamers van het hart) en een klein ASD (gaatje in het tussenschot van de boezems van het hart).