Bijwerkingen infuus!

 

 

Je kan de klok er bijna op gelijk zetten…

Dagen na infuus

Heel even dacht ik dat de bijwerkingen dit keer wel mee zouden vallen. Ik was al wat ziekjes geweest en voelde me juist net wat beter. Na het infuus leek er even weinig aan de hand. Normaal na een infuus Inflectra, ben ik de maandag moe, dinsdags voel ik me niet zo lekker, woensdags stort ik in vanwege vermoeidheid en donderdags voel ik me behoorlijk depri en neerslachtig. Vanaf vrijdag gaat het dan weer beter, voor een paar weken ☺

Deze keer vielen de eerste dagen mee. Wel was ik ontzettend moe, zo moe dat ik een hele leuke afspraak heb moeten verzetten. Dat was wel heel jammer. 

Donderdags dacht ik dat de bekende dip me over zou slaan, ik voelde me eigenlijk best redelijk. Maar ik had echt iets te vroeg gejuicht….oeps!!

’s Avonds brak ik! En hoe….

Donker

Het werd even heel erg donker in mijn hoofd. Misschien een combinatie van een aantal factoren, blaadjes die van de boom vallen, een virusje, misschien een lichte ontsteking in mijn darm, het infuus?! Ook heb ik de laatste tijd wel geregeld flash backs naar mijn tijd op de Intensive Care vorig jaar. Dit keer rook ik steeds een lucht die me daaraan doet denken? Heel apart, maar echt intens. Dat werkt natuurlijk ook niet mee dan ☹

Ik voelde me ineens zo verschrikkelijk depressief. Ik wilde alleen maar in bed liggen, rusten! Drie dagen lang heb ik, zodra ik vrij had natuurlijk onder mijn dekbed liggen huilen. En veel geslapen. Zelfs met een zware griep slaap ik hooguit een uurtje overdag, nu was ik echt ruim twee uur knock out elke keer….en dat voor iemand met slaapproblemen, best knap, ik was helemaal gesloopt. En s’ avonds gewoon slapen.

Ik snapte er helemaal niets van, ik voelde me zo depri en ik had er totaal geen reden voor….ik had geen idee wat er aan de hand was…. In gedachten houdend dat dit door het infuus komt en het snel over zal gaan, bikkelde ik me door de dagen heen. Normaal duurt het maar één dagje, het bleef nu drie hele dagen hangen, wat een ellende!

Verjaardag 

Het is dit jaar gelukt ☺ Vrijdag 13 oktober vierde mijn neefje zijn zesde verjaardag. Vorig jaar lag ik in het ziekenhuis en moest ik zijn vijfde verjaardag missen. Ondanks dat ik me niet erg lekker voelde ben ik natuurlijk bij hem geweest, wat was hij happy! Daar doe je het voor he, die lach op zijn gezichtje. Het was rustig, niet teveel mensen en dat maakte dat ik het wel even vol kon houden, gelukkig!!! 

Weekend

Zaterdagavond kwam mijn vriend. Ik voelde me zo ellendig en schaamde me vooral. Waarom voel ik me zo als ik er gewoon geen reden voor heb? En echt leuk is het niet om tegen je  vriendje te ‘moeten’ zeggen dat je je zo beroerd voelt. Toen hij aanbelde deed ik de deur open en ben zonder iets te zeggen op de automatische piloot weer naar mijn bed gelopen en kroop weer onder mijn dekkie! Hij kwam bij me zitten en langzaam aan begonnen we erover te praten. En dan blijkt zijn manier van ermee omgaan goud te zijn!!! Hij liet weten dat hij het heel erg naar voor mij vond. Maar hij maakte het vooral niet zwaarder of erger. En als klap op de vuurpijl maakte hij een grap en het was voor het eerst in dagen dat ik kei hard moest lachen.
Ik had de hele dag weinig gedaan. En ook de hele dag niet gegeten. Ik ben opgestaan en gaan douchen en mijn schat is een broodje kroket gaan halen voor me, hoe lief is dat! Helemaal in de put, brak en hongerig en hij is er gewoon voor me, de donkere lucht begon  eindelijk weg te trekken. 

Cabrio-en ;)

Zondag 15 oktober, een zonnige dag met een temperatuur rond de 25 graden! Waarschijnlijk één van de laatste mooie dagen van het jaar en voordat de Benz in winterslaap gaat, wilde mijn vriend samen nog een mooie route rijden! We reden naar Limburg en begonnen aan de Mergelland route. Wat een genot, half oktober, dak open en de zon op je bol! Het landschap is echt prachtig, heuvelachtig! Lekker muziekje aan, beetje kwebbelen, echt genieten! S’ middags zijn we ergens gaan lunchen. Onderweg zagen we koeien staan en ik kon het niet laten om even gek te doen, ik wilde met koeien op de foto! Hahaha. Dus we stopten bij een weiland, ik liep op mijn blote voeten door het gras en na wat pogingen lukte het eindelijk om wat selfies te maken met de beestjes ;) Altijd leuk! Ook wilde ik een foto van de auto om bij dit blog te plaatsen. Mijn vriend zag een mooi, natuurlijk ‘verboden’ plekje, reed de auto dat stuk land op en gauw hebben we wat foto’s gemaakt haha. 
Na de route zijn we op de weg naar huis nog wat gaan eten….

’s Avonds was ik moe, maar voldaan! En voelde me echt weer een heel stuk gelukkiger. Nog niet zo fit en gezond als ik me wil voelen, maar Godzijdank ook niet meer zo verdrietig om niks!
Die nacht heb ik geslapen als een roosje ☺

Weer een verjaardag

Donderdag 19 oktober is mijn moeder jarig. Vanaf twee uur zijn we welkom voor koffie en gebak. De hele middag hebben we in de tuin kunnen zitten, wat een bofkonten! Het was nog steeds best lekker weer…. Er waren niet veel mensen, maar de leukste waren er ;) Een vriendin van mijn moeder, mijn zusjes, zwagers, neefje en de moeder van één van mijn zwagers en één van mijn vriendinnen. Het was weer ouderwets lachen, gieren en brullen. Een stoma hebben heeft zo z’n leuke kanten ;) Het is zo’n heerlijk onderwerp om over te ouwehoeren haha. We hebben echt weer zitten galbakken ☺

De nieuwste hype van dit moment is ‘’chinning’’ en neushaarextensions…dat konden wij niet achterwege laten natuurlijk hahahaha. Mijn zusje en ik hebben wat watten in onze neus gestopt en heerlijk chinning een selfie gemaakt, wij combineren de trends gewoon even…..en nee, sorry, deze foto wordt niet bij dit blog geplaatst ;) ☺ En voordat we het doorhadden was het einde feestje haha. Het was een ongedwongen, goede en gezellige middag met lieve mensen!

 

 

Tot de volgende blog lieve lezers.
Reactie schrijven

Berichten: 0