Verliefd!!

 

Hoi lieve lezers,

 

Een paar blogs geleden konden jullie lezen dat ik al ruim 5 jaar vrijgezel ben…over het soort mannen die ik tegenkom, mijn wensenlijst en over het feit dat ik geen haast heb!

Ik wil geen genoegen nemen met iemand die het net niet is, om dan toch maar een vriend te hebben! Ik wil het beste voor mezelf. Mannen genoeg die ik tegen kwam op mijn pad, mannen die ik voorbij gelopen ben omdat ik ze niet mijn tijd en energie waard vond. Dat klinkt wel heel hard en bot, maar ik wil iemand die het gewoon helemaal is voor mij, die bij me past en met wie ik op één lijn lig!

Hoteldebotel

Ik heb een man leren kennen! We kennen elkaar nu ongeveer 3,5 maand. Een paar keer afgesproken en dat was hartstikke leuk en gezellig. Echter, er sloeg geen vonk over. Omdat we elkaar wel heel leuk vonden hielden we vriendschappelijk contact. Ik stelde voor om dan maar ietsjes minder contact te hebben, want zoveel appen in alleen een ‘friendzone’ vond ik een beetje to much haha. Anderhalve dag hielden we dat vol, ik appte hem dat ik het verrekte saai vond…. die stilte. Vanaf dat moment zijn we eigenlijk non-stop  gaan appen en zo leerde we elkaar steeds beter kennen, werden de gesprekken langzaam aan ook serieuzer en ontdekte we dat we echt heel veel gemeen hebben en over zoveel dingen hetzelfde denken. Ook dezelfde humor, we ouwehoeren wat af ;)

Anderhalve week….. toen sprong de vonk niet over…. die sloeg in! Ik wist niet wat me overkwam, ik was al zo lang niet meer verliefd geweest. Ik was zo gewend aan alleen zijn. Heel even vond ik het doodeng! Lieve help, wat nu?!

Inmiddels zijn we een paar weken verder en het voelt zo goed! Hij is mijn tijd en energie meer dan waard! En nog veel meer ☺ Hij is zo anders dan de mannen die ik gewend ben. Ik had de hoop toch stiekem al wel een beetje opgegeven. Maar geduld wordt beloond! En wel met het beste wat me in jaren is overkomen!!!

Ik schrijf. En ik schrijf over mijn leven. Maar toch zijn er ook dingen die ik privé hou! Ik kan er wel tig blogs over schrijven ☺

Maar laten we het erop houden dat ik echt vermoed dat ik de juiste man ben tegen gekomen! We hebben het zo ontzettend fijn, leuk, goed en gezellig samen! Hij is veruit de beste en de liefste!! En ik ben knettergek op hem en dat wilde ik toch wel even met jullie lezers delen! Na alle ellende is de man van je dromen ontmoeten toch echt een groot geschenk!

Telefoon van arts

Vanochtend 5-9-2017 heb ik telefonisch contact gehad met mijn arts. Zij is zo’n lieverd. Als ik me een beetje zorgen maak en even met haar spreek voel ik me daarna altijd beter. Er was vorige maand bloed geprikt op een aantal mineralen, misschien dat ik teveel zou verliezen via de stoma en me daarom zo beroerd zou voelen, maar alle uitslagen zijn goed! Ik had eigenlijk niet anders verwacht, gezien mijn supplementen enzovoorts, maar zekerheid is wel zo fijn. De uitslag van de medicijnspiegel en antistoffen zijn nog niet binnen, dit hoor ik 26 september. Dus dat is nog even afwachten. Ik heb wat meer bloedverlies maar dit is niet zo heel zorgwekkend, waarschijnlijk een ontsteking in laatste stukje darm. Ik voel me heel aardig dus maak me er ook niet teveel zorgen om. Ook heb ik nogmaals aan mijn arts gevraagd of het sporten geen kwaad kan ivm de ontstekingen in mijn darm maar sporten mag en kan ik gewoon blijven doen ☺

Trainen: Go hard or go home

Dus na het telefoontje met mijn arts ben ik weer naar de sportschool gegaan. Ik wilde graag een record verbeteren en na een goede warming up heb ik de leg press met 300 kilo gedaan. Drie herhalingen kreeg ik eruit geperst! Niet de mooiste maar het is gelukt. Daarna de rest van mijn schema getraind en ik voelde de bui al hangen haha. Ik train hard….en normaal kan ik het hebben. Maar eenmaal thuis kwam er van mijn andere plannen niet veel terecht ;) Moe en misselijk heb ik op de bank gelegen, echt helemaal leeg getraind! Ik voel me nu weer prima hoor, alleen erg moe. Morgen dus even een rustdagje!

Stamkroeg CWZ

Morgen 6 september ga ik vrijwillig naar het ziekenhuis ;) Een meisje waarmee ik vorig jaar op dezelfde kamer lag tijdens een opname mag morgen aan een infuus Inflectra. We hebben al die tijd contact gehouden, eind oktober kennen we elkaar al een jaar haha. Ik woon dicht bij het ziekenhuis, zij wat verder weg en als zij in het ziekenhuis moet zijn treffen we elkaar daar. In het restaurant, wat we nu gekscherend onze ‘stamkroeg’ noemen. Dan drinken we een bakje koffie en praten we bij, altijd gezellig! Met onze twee andere kamergenootjes hebben we ook nog contact, we proberen af te spreken om met zijn vieren eens iets te gaan drinken, maar tot nu toe is het nog niet gelukt een datum te vinden die ons allen schikt haha. Maar dat komt vast goed ☺

Ik had niet verwacht dat ik het zo fijn zou vinden maar ook via facebook en instagram ken ik nu wat lotgenootjes waar ik wel geregeld wat contact mee heb en dit is toch wel erg prettig. Ik ben niet zo van groepen, praatgroepen en lotgenootjes, maar die paar mensen die ik nu heb leren kennen zijn me toch wel dierbaar 😄 Het is ook wel eens fijn om begrepen te worden zonder eerst een uur uit te moeten leggen. Er is meer, maar vooral sneller begrip! Die mensen weten wel wie ik bedoel, dank dat jullie er zijn!

Voor de lezers die het leuk vinden mijn leven een beetje te volgen, mijn instagram is crohnfighter_loves_healthylife

 

Tot de volgende blog lieve lezers

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Matty (donderdag, 07 september 2017 19:27)

    Wat fijn voor je!!! Je verdiend het lieve Suus!!!�

  • #2

    Suus (zaterdag, 09 september 2017 23:48)

    Dank je Matty :)