Pindakaas quinoa chocorepen

kruiskoekjes

 

 

Een heerlijke reep van chocolade met pindakaas en gepofte quinoa.

 

Ingrediënten:

voor 24 repen

2 eetl kokosolie

2 eetl bruine suiker of palmsuiker

1 zakje vanillesuiker

110 gram pindakaas (met stukjes noot)

2 eetl agavesiroop of honing

20 gram gepofte quinoa

200 gram pure chocolade(reep), fijngehakt

grof zeezout

 

Bereiding:

Smelt de chocolade, kokosolie en de suiker in een pan op laag vuur. Haal van het vuur af en roer de pindakaas en agavesiroop erdoor. Als laatste meng je de quinoa erdoor.

Giet in een cake- of bakblik voorzien van bakpapier.

Strooi er wat zeezoutkorrels over en laat afkoelen.

Als het afgekoeld is kan je dit in repen snijden.

Bewaar de repen afgedekt in de koelkast.

 

 

Hanneke de Jonge

 

Voor meer gezonde (en ongezonde) recepten: www.culinea.nl

 

 

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0