Kussen!

 

 

Stoer doen vind ik op zijn tijd best leuk, al ben ik lang niet zo stoer als ik vaak overkom ;) Een watje ben ik zeer zeker niet en ik durf vrij veel, maar stoer doen door een grote mond te hebben houdt veel mensen op de juiste afstand haha. Iets met je kwetsbare kant beschermen ? 

Stoere praat

Zo had ik ook van die uitspraken als ´daar wil ik niet dood  gevonden worden´ ´Ik ga nog liever gewoon dood´ en voor de operatie grapte ik tegen mijn vriendinnen dat het wel cru zou zijn als ik de pijp uit zou gaan zonder nog met een man gekust te hebben…. Dit was namelijk al een maand of negen geleden en ik had nooit echt stil gestaan bij het feit dat het daar bij zou kunnen blijven…..

Toen ik wakker werd op de intensive care ben ik me natuurlijk wezenloos geschrokken! Niet alleen door alles wat er gebeurd was maar ook omdat ik de goden toch wel een beetje uitgedaagd heb met al mijn stomme, stoere uitspraken! Sinds die tijd let ik hier een stuk meer op, stoer doen oké, maar wel tot een bepaalde hoogte dan ☺

Toen ik vernam dat ik nog eens geopereerd zal worden dacht ik ´prima, maar dan haal ik wel even wat schade in voor die tijd´
Behoorlijk getraumatiseerd en daar vooral niet bij stil willen staan begon de jacht naar mannen om mee te kussen ;)
Het zou me niet gebeuren dat ik alsnog dood zou gaan en nog langer niet gekust had hahaha

Kus 1

Deze jongeman heeft vroeger niet al te goed opgelet tijdens de les biologie. Hij begreep de hele definitie van tongzoenen niet zo goed! Geen tong te bekennen. Het deed mij eerder denken aan een combinatie van een drenkeling die naar adem hapt en een vis op het droge….Al snel had ik door dat dit sowieso geen serieus relatie materiaal is dus investeren in een cursus zoenen…nee dank je! 

Kus 2

Dit was een eenmalige kus en dat was maar goed ook!! Meer van dit soort kus had ik niet aangekund denk ik. Deze man duwde vrij hard zijn tong helemaal achter in mijn keel en nu voelde ik me die drenkeling die naar adem hapte hahaha. Er was niks, maar dan ook helemaal niks lieflijks aan, niet romantisch maar echt ruw en onbezonnen. Meer als een door de duivel bezeten man… Fail nummer 2!

En kus nummer 3 was hetzelfde verhaal als kus nummer 2. Ruw, onhandig, lomp en er was gewoon niets lekkers aan te ontdekken….. Boehoe!

Kus 4

Deze kus vond ik het meest verbazingwekkend! Deze vent kuste zoals Lassie! Oh mijn god, ik barstte nog net niet in lachen uit toen hij me kuste. Het deed me het meest denken aan een moeder hond die haar puppy schoonlikt. Weinig kus, veel kwijl ;) En met trots vertelde hij over zijn 14 jaar trouwe ex relatie en ik kon het niet helpen om me af te vragen of zij net zo beroerd kuste….of hem zo leuk vond dat ze hier maar genoegen mee nam?? 

Niet mijn kusjes

Laatst vertelde een vriend van me dat hij met een dame had gekust die er niks van kon….en hij gebaarde met zn hand hoe dat ongeveer ging. Dat deed me denken aan een combinatie wasmachine en een ritje achtbaan haha, die heeft een wilde rit gemaakt! 

Blijkbaar zijn er veel mensen die het niet zo goed snappen…jammer genoeg!

Helaas heb ik dus weinig schade ingehaald, wel heb ik een leuk blog onderwerp, leuke verhalen om het met mijn vrienden over te hebben en we liggen soms op de grond van het lachen hierom!! Niet netjes, maar ach, laat ons lekker schik hebben.

Het ´losgeslagen´ heb ik wel gehad, het begint allemaal te zakken en weer rustig te worden. De drang naar kusjes en schade inhalen is nagenoeg verdwenen! Conclusie, ik had vrij weinig gemist die negen maanden! Mijn wilde haren vallen langzaam uit haha. Als ik nu denk aan mannen en kussen zie ik voornamelijk wasmachines, vissen, achtbanen en Lassie voor me, dat werkt niet zo motiverend! Niet meer durven is een heel groot woord voor mij, maar nee, ik sla even over na deze kussen! Alhoewel, wie weet levert het een nog leuker blog op ;) Grapje dus! 

Tot de volgende blog lieve lezers!

Suus

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 0