Vakantie stress!

 

Sinds wij ons eigen vakantiehuis in Zeeland hebben, heb ik dat bijna niet meer gelukkig. Voor de aankomende zomervakantie moet er wel aardig wat mee aan kleding en vergt dat wat meer denkwerk maar echt stress heb ik niet meer.

 

Ik kan mij deze stress nog wel heel goed herinneren toen ik nog naar het buitenland ging. Pfff!

Nu ben ik sowieso al een pietje precies dus dat werkt dan ook al niet mee maar die stress op schiphol, drukte, wachttijden. Dat deed mij al helemaal geen goed op de darmen.

 

Nu heb ik ook last van dichte ruimtes met veel mensen dus een vliegtuig was ik ook geen fan van. Eerst moet je plaatsnemen in zo’n maxi cosi en dan moet je ook nog geluk hebben dat er niet iemand naast je komt zitten waarvan je bij het eerste contact al denkt, heb ik weer. 

 

De rumoerigheid van mensen die druk bezig zijn met de bovenste klapperkastjes om alles in te proppen, beslissen wie waar gaat zitten, herrie, benauwd. Dan begon ik meestal al te hyperventileren.

 

Ik wil ook altijd lekker een raampje open kunnen zetten, mag dat al tegenwoordig? Dan zal ik er nog eens over nadenken haha.

 

Als ik de vlucht al overleefd had, dan moet iedereen nog het vliegtuig uit en dat gaat ook in een tempo en drukte wat niet aan mij besteed is. 

 

Dan moet mijn lichaam altijd wennen aan de muur waar je tegenop loopt als je buiten komt en dan is het nog wachten op je koffer. 

Met pech moet je daarna nog een tijd in een taxi of bus zitten tot je arriveert bij je hotel.

 

Nou mensen je kon mij opvegen zo’n heenreis, daar moest ik een paar dagen van bijkomen. Toen ik eenmaal mijn draai had gevonden want zo’n hotelkamer is nou ook niet bepaald mijn ding, begon de echte ellende.

 

Mijn darmen begonnen te reageren op het andere voedsel. Vele dokters naast mijn bed gehad die ik niet verstond en hotelkamer plafonds gezien met bloedplekken van de muggen.

 

Kortom, ik was er klaar mee! Tien jaar geleden besloten dat ik het niet meer ga doen. 

 

 

Lang leve zeeland!!!!

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 0