Aardbei/chocolade milkshake

Aardbei en chocolade milkshake

 

 

Als ik aan de zomer denk, denk ik aan milkshakes. Heerlijk! Hier kan je eindeloos mee variëren. Mijn twee favoriete smaken zijn aardbei en chocolade. Dus tijd om hier een receptje van online te zetten. Echt een recept is het niet, want je doet alles in de blender en die doet dan het werk voor je. 

Al jaren maken wij thuis deze milkshake, omdat het makkelijk te maken is en niet veel kost. Dus ik zou zeggen; snel een milkshake maken en daar van genieten in het zonnetje!

 

Ingrediënten: 

Voor 1 milkshake van 330 ml.

AARDBEI MILKSHAKE:

– 3 bolletjes vanille ijs

– 60 ml melk

– 2 eetlepels suikers

– 150 gram aardbeien

CHOCOLADE MILKSHAKE:

– 3 bolletjes vanille ijs

60 ml melk

– 2 eetlepels suikers

– 2 theelepels cacaopoeder

 

Voor de aardbeien milkshake: maak de aardbeien schoon en verwijder het kopje.

Voor beide milkshakes:

Doe in de blender het vanille ijs, melk, suiker en de aardbeien of cacaopoeder. Meng dit tot 1 geheel, zodat je geen klontjes meer hebt of stukjes suiker proeft. Ter decoratie zou je slagroom op de milkshakes kunnen spuiten of verse aardbeien in de milkshake doen.

 

Is je milkshake te dik? Voeg dan nog wat melk toe!

 

Smullen met Sandra!

 


Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Melanie (vrijdag, 09 juni 2017 07:32)

    Heerlijk een milkshake. Doe mij maar van chocolade. Aarbeien en ik gaat niet goed. Maar mijn kids zullen er van smullen. Ik sla het op.

  • #2

    Ingrid Ferwerda-Jacobs (vrijdag, 09 juni 2017 18:37)

    Die ga ik onthouden! Dank voor het recept!