Tinder

 

 

 

Vrijgezellig

Al ruim vijf jaar ben ik vrijgezel! Dit is niet altijd een bewuste keus geweest, maar de laatste jaren vind ik het wel prima zo. Veel mensen hebben er moeite mee om dat te begrijpen…ik krijg soms de raarste vragen. Bijvoorbeeld hoe ik het overleef?? Echt de domste vraag ooit, alsof je doodgaat zonder partner, mijn antwoord luidt dan ook altijd ‘’gewoon doorademen’’ 

Een paar jaar geleden werd ik gewezen op de app Tinder en nieuwsgierig als ik ben heb ik dat gedownload en ben lekker gaan swipen! Een paar keer kwam daar wel leuk app contact van en met sommige mannen ben ik ook op date geweest. Maar eigenlijk zijn deze het benoemen niet waard….

Over smaak valt niet te twisten

Toen ik jonger was dacht ik sneller iemand leuk te vinden. Je mag me kieskeurig noemen maar nu is er toch wel een flinke wensenlijst ;) Mijn vrienden moeten wel eens lachen als ze me zien ‘tinderen’, zo snel als ik kan swipen….. In minder dan 1 seconde zie ik of je me aanstaat of niet haha. De groep vrijgezelle mannen die in aanmerking kunnen komen wordt natuurlijk wel steeds kleiner naarmate je ouder wordt. 

Zo val ik niet op kaal, blond, te klein, te dun, te dik, te slap, te gespierd en mannen die op de foto staan met hun flesje bier vind ik ook niet erg aantrekkelijk! Kinderen en dieren allebei leuk, maar als dat je profielfoto is, klopt er ook iets niet, het lijkt me dat je een vrouw voor jezelf zoekt…en niet voor je trouwe viervoeter?!
Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel! Uiteindelijk draait het om het totaal plaatje. Karakter en uitstralingen maken of breken iemand! 


Maar dan heb je ook nog de mannen die door de uiterlijke keuring heen komen en dan beginnen te praten…. Of juist niet 😉 Stille mannen, die weinig te melden hebben, weinig levenservaring hebben of waar gewoonweg de diepgang en intelligentie ontbreekt… Aaahhh ook zo’n enorme afknapper! 

Te mooi

Dan heb je nog een categorie mannen, die mannen waar je drie keer je hoofd voor omdraait als hij langs loopt! De mannen bij wie je denkt ‘’hallelujaaaah’’  De mannen die gewoon te knap zijn om je handen aan te branden. De man waar je spontaan van begint te stotteren als hij tegen je praat en je je zo snel mogelijk uit de voeten wil maken. Die kom ik zelden tegen, maar ze bestaan, ik voel me dan binnen een seconde een lelijk eendje en druip met de staart tussen mijn pootjes af! Hahaha. Dat noem ik dan de mannen boven mijn stand 😉

Bijna….

En dan eindelijk denk je die ene leuke man gevonden te hebben…. Uiterlijk is leuk, hij maakt me aan het lachen, heeft wat te vertellen en aan intelligentie ontbreekt het ook niet! Maar dan blijkt zijn ex vriendin nog in zijn nek te hijgen, krijgt hij de scheiding niet geregeld of blijkt zelfs getrouwd te zijn….. 

Het beste 😊

Ze zeggen dat je voor jezelf het beste moet willen en geen genoegen moet nemen met minder! En dat begrijp ik nu eindelijk. Uiteindelijk is het een hoop bla bla maar gaat het om die vonk, de magie, de klik! 

En vaak voel je je nou eenmaal aangetrokken tot een bepaald type, daar kun je weinig aan veranderen denk ik….

Dus ja, voor mij het liefst een man met donker haar, een uitstraling die me omver blaast, positief ingesteld, levensgenieter, sportief, beetje dezelfde leefstijl en interesse in voeding/gezond leven, iemand met een goede dosis humor, dierenliefhebber, ondernemend, intelligent, levenservaring, diepgang en vooral…prettig gestoord en knettergek! 

Ik ken een aantal van die mannen, maar die vallen helaas onder de categorie Te mooi en getrouwd/bezet! Maar zoals ik altijd zeg ‘ik heb geen haast’ 

Na het lezen van dit blog snappen jullie misschien beter waarom ik nog steeds vrijgezel ben en dit waarschijnlijk voorlopig ook nog zal blijven haha 😉 En nee, ik zie het zeker niet als gemis, ik ben niet afhankelijk van een man/partner om gelukkig te zijn 😊 Ik ben tevreden en gelukkig en er komt vanzelf iemand op mijn  pad waar ik dat mee wil en kan delen! Iemand die mij waard is…..

 

 

Tot het volgende blog lieve lezers.

Groetjes,

Suus

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Christa (woensdag, 07 juni 2017 08:03)

    Nou lijkt me duidelijk!
    Lekker doen waar jij je goed bij voelt!