Bananenbrood met frambozen

bananenbrood frambozen

 

 

Wat heb je nodig?

 

  75 gr roomboter

200 gr tarwemeel

100 ml melk

 

3 eieren

3 bananen

1tl kaneel

2tl bakpoeder

snufje zout

zakje vanillesuiker

ahornsiroop (hoeveelheid naar smaak)

bakje verse frambozen 

 

 

Bereidingswijze:

 

175gr

ca 40-50min

 

Prak de bananen goed fijn.

Mix op lage stand de eieren 1 voor 1 door het bananenmengsel.

Dan de gesmolten boter en melk erbij. 

Roer in een andere kom de droge ingrediënten door elkaar.

Daarna kan het bananenmengsel en het bloemmengsel bij elkaar. 

 

Giet het beslag in een bakvorm van 25cm.

De frambozen mengen met wat bloem en in het beslag laten vallen en zachtjes naar beneden drukken. 

 

Ik gebruikte hier voor de 1e keer diepvries frambozen omdat ik die ooit eens gehaald had, ik wilde dit nu eens uitproberen.

Zoals je ziet zijn de frambozen niet helemaal gezakt en dat gebeurd met verse altijd wel dus voor mij geen diepvries fruit meer.

De smaak is er niet minder om maar vers fruit zakt dus mooier.

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0