Kan me geen leven voorstellen zonder huisdieren!

 

 

Ik heb in totaal 7 katten gehad, een hamster en 2 honden. Ben begonnen met twee katten, Happy en Joy, toen ik op mezelf ging wonen. Normale huis/tuin/keuken katten, een rode en zwarte. Wereldbeestjes!

 

Toen ik samen ging wonen met mijn man, namen we Lucky (omdat we heel gelukkig waren) erbij. Dit was een blauwe Brits Korthaar, die zag je toen veel in de reclames voorbij komen met die mooie oranje ogen.

 

Toen mijn zoon geboren was, kwam daar Binky (omdat we een bink hadden gekregen) bij. Dit was een langharige Brits Korthaar, prachtig beest.

 

Chocy onze 3e kater was een Brits Korthaar Chocolate point, vandaar de naam. Dit was een schuwe kater die, later bleek, niet van drukte hield en dus niet in een gezin paste met een kind. Die hebben we helaas snel moeten herplaatsen. 

 

Toen kregen we Cassy erbij, onze eerste poes, dit omdat ik een Cattery dacht te willen beginnen en tja dan heb je een poes nodig.

De naam Cassy kwam van Cassidy (zo had mijn zoon geheten als het een meisje was geweest).

 

Omdat ik toen zwanger werd van onze dochter is het Cattery verhaal komen te vervallen, daar was inmiddels helemaal geen tijd meer voor. Want dat is aardig wat werk. Dus Cassy onze poes werd gesteriliseerd. Stuk handiger tussen al die katers.

 

Toen kwam Bikkel, wederom een Brits Korthaar, die kreeg deze naam omdat onze dochter geboren is met een hartafwijking en echt een vechter is.

 

Alvin onze dwerghamster zat ergens in het midden, weet niet meer precies wanneer maar dat was ook echt een grappig beest. Alvin komt natuurlijk van de Chipmunks af haha. Hij kwam ook echt als je hem riep, ook al lag hij helemaal in diepe slaap onder een berg stro. Hij kwam! Ging rechtop staan op zijn achterpootjes, afwachtend tot ik hem eruit zou halen en hij iets lekkers kreeg. 

 

Helaas hebben we onze laatste twee katten moeten herplaatsen ivm onze zoon die mega allergisch werd. Ze waren gelukkig beiden nog jong en kwamen goed terecht. Voor je kind doe je dat gewoon!

 

Nu hebben we twee honden, Sky (chihuahua) en Mexx (labrador).

Sky hadden we als eerste en Mexx is er sinds 1,5 jaar bij. 

De kleinste van 3 kilo is de baas over die van 27 kilo. Chihuahua’s hebben een fel karakter en hun wil is wet.

Mexx onze labrador weet dit inmiddels en luistert ernaar.

 

Het was een zware strijd van 1,5 jaar met Mexx zowel op gedrag gebied als gezondheid maar op wat buien na en af en toe  en nog soms een dierenarts bezoek, mogen we nu niet klagen. 

Het is een mega drukke, lieve, knuffelige, lompe goedzak. 

 

Sky is een lieve, knuffelige kleine felle luilak. Van vreemde moet ze niks hebben maar voor ons is het een wereldbeestje. 

 

Ik kan mij geen leven voorstellen zonder huisdieren. 

Mijn hart ligt echt bij de dieren!!

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Christa (woensdag, 10 mei 2017 08:04)

  Oh wauw wat veel, Haha.
  Wij hebben een hond, Max. Hij is een kruising tussen een shihtzu en een lhasa apso. Ik wilde er nog zo'n hond bij, maar mijn man wil dat niet. Dus we houden het lekker bij 1. Kan me ook geen leven meer zonder hel voorstellen!

 • #2

  Shirley (woensdag, 10 mei 2017 08:11)

  Christa:
  Haha ja best veel he! Mijn ouders hebben een boomer, ook kruising shihtzu, leuk ook he?
  Ja je moet het samen willen he nog een hond erbij.

 • #3

  Suus (woensdag, 10 mei 2017 09:40)

  Hier ook geen leven zonder beestjes! Spatje (poes) is eergister 13 geworden... Oude muts! Puma (kater) pas 11 geworden en Truffel wordt eind Mei 9! Allemaal bejaarde sokken hier haha behalve ik :)