Bladerdeegtaartje

Bladerdeeg taart

 

Wat heb je nodig:

 

350 gram mager rundergehakt

5/6 plakjes bladerdeeg 

8 roma tomaatjes

2 eieren

125ml slagroom

Gehaktkruiden

Lente ui bosje

Rode paprika

1 eetlepel paneermeel 

Blikje mais

Geraspte kaas 

 

Bereidingswijze:

 

Oven boven/onder warmte

200gr

ca 40 min

 

Bak het gehakt rul en voeg de ui, paprika en mais toe. Als laatste de kruiden, je kunt er ook nog meer kruiden bij doen naar je eigen smaak. 

Vet de ronde ovenschaal in en bedek met de bladerdeeg, ook de randen. Prik gaatjes in de bodem. Strooi een dun laagje paneermeel op de bodem. 

Meng de eieren met de slagroom in een kom. 

Schep het gehakt mengsel in de schaal. Giet daarna het slagroommengsel erover, zorg dat het goed verdeeld is. Als laatste kan je de gehalveerde Roma tomaatjes boven op de taart doen en wat geraspte kaas. 

 

   


Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jill (zondag, 07 mei 2017 21:36)

    Hahaha, hoe grappig. Ik heb dit gisteren gegeten alleen dan met bruine bonen er in! Het was wel echt heerlijk! En super gemakkelijk te maken. Zelfs voor een kookverpester als ik �.

  • #2

    Shirley (maandag, 08 mei 2017 08:24)

    Jill: haha lekker he!!