Bladerdeeg appeltaartjes

bladerdeeg appeltaartjes

 

Wat heb je nodig voor 2 taartjes:

 

(ik maakte er 6)

 

1 appel

snufje kaneel

1 tl suiker

2 theelepels bruine basterdsuiker

2 bladerdeeg velletjes 

 

 

Bereidingswijze:

 

Oven 200gr, 15min.

 

Zorg dat het bladerdeeg nog net niet helemaal ontdooid is. Prik gaatjes in het midden van het deeg.

 

Schil de appel en snijd in plakjes. Je kunt over de appelstukjes wat citroensap doen zodat ze niet bruin worden. 

 

Leg de stukjes appel op het bladerdeeg als een waaier.

Strooi een half theelepeltje suiker per appelflaptaartje en daaroverheen een snufje kaneel.

 

Als laatste een theelepel bruine basterdsuiker per taartje zodat het mooi bruin wordt. 

 

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0