En dan heet het ineens bloggen....

 

Mijn idee om mensen te helpen die hetzelfde hebben als ik of ook kampen met darmproblemen is spontaan gekomen. Eerst begonnen op mijn Facebook pagina en omdat ik daar niet alles kwijt kon zoals ik wou, kwam het website idee.

 

Dat leek niet zo makkelijk als ik gedacht had en heeft wel even wat voeten in aarde gehad maar met mijn man samen is dit toch goed gelukt.

 

Dit wat ik nu doe heet dus bloggen, ook die wereld was helemaal nieuw voor mij en had ik niet eens over nagedacht toen ik met mijn “darmpower” idee kwam.

 

En wat een bloggers zijn er al op internet, over van alles en nog wat kan je wat terugvinden. Het is een dagtaak om dat allemaal te lezen.

 

Het is niet even snel een stukje schrijven en op je site zetten en klaar als je er bij wilt horen maar je  moet ook je blogs blijven promoten en contacten maken met andere bloggers.

 

Je feed van Instagram en Facebook blijven vullen en ook daar op iedereen blijven reageren. Op internet interessante dingen zoeken voor je volgers over het darmonderwerp en voeding.

 

Contact hebben met gastbloggers en op mails reageren van mensen die op een andere manier willen samenwerken.

 

En oh ja ben eigenlijk ook nog chronisch ziek dus moet ook nog mezelf niet ineens voorbij lopen en teveel willen. 

 

Ben moeder, vrouw, vriendin en daarnaast wil ik ook nog even gewoon Shirley zijn.

 

Dit is natuurlijk allemaal een beetje grappig verteld maar zo werkt het allemaal wel in de blog wereld. En als je iets graag doet dan is het natuurlijk allemaal iets waar jij zelf voor kiest.

 

Maar onderschat dus de blogger niet. Ik zie mezelf nog niet zo want ik kom pas kijken en heb respect voor diegene die dit al heel lang doen.

 

Kortom, wat ik nu doe heet bloggen……

 

 

 
Reactie schrijven

Berichten: 3
 • #1

  Melanie (dinsdag, 11 april 2017)

  Bij bloggen komt zo veel kijken. Dat kon ik van te voren echt niet bedenken. Wil je het echt goed doen, dan heb je er echt een dagtaak aan. Vooral het sociale media gebeuren. Dat schiet er bij mij nog wel eens bij in. Succes met je blog. Have fun.

 • #2

  Lodi (dinsdag, 11 april 2017 09:13)

  Klopt helemaal, het blogger geeft mij echt een dagtaak. Ik schrijf niet zo maar even een stukje tekst, daar ben ik echt druk mee en dan het hele Social Media gebeuren. Super goed dat je dit onderwerp darmen en chronisch ziek zijn bespreekbaar maakt. Ik denk dat vele hier iets aan hebben.

 • #3

  Shirley (dinsdag, 11 april 2017 11:04)

  Bedankt Melanie en Lodi voor jullie reactie! Lief!!