Kip met sperziebonen en rijst

Kip met sperziebonen en rijst

 

Kip, sperziebonen en rijst (maar dan lekker!)

 

Men heeft al snel een vooroordeel klaar staan als het gaat om 'saai' eten. Zo zal niemand beginnen te glunderen als ik zeg dat ik kip, sperziebonen en rijst voor ze zal maken. En toch kan het heel lekker zijn!

 

Wat heb je nodig:

 

Voor 4 personen

4 Kipfilets

400gr Sperziebonen

400gr Zilvervliesrijst

Conimex boemboe voor Sajoer Boontjes (pittig of mild)

Maggi Papyrus Mediterrane kruiden

 

Bereidingswijze:

 

Zet water op het vuur en wacht tot het kookt. Voeg dan de zilvervliesrijst toe en laat deze koken tot het gaar is. Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Zet een grillpan op het vuur en leg de kipfilet omwikkeld in de papyrusvellen erin. Grill de kip tot deze gaar is.

 

Doe een heel klein beetje olie in een nieuwe pan, voeg de sperziebonen toe en laat deze goed warm/gaar worden. Voeg 200 ml water en het Conimex sausje toe en roer dit goed door. Even laten sudderen en je kunt al aan tafel!

 

Je zult zien dat dit recept heel simpel is, maar totaal niet saai zal smaken. Eet smakelijk!

 

Liefs, Donna Luisa

 

 

Voor meer gezonde recepten en motivatie kun je terecht op mijn Facebookpagina

#Lekker&gezond

  

 


Reactie schrijven

Berichten: 0