Tulband cake met cacao

tulband cake cacao bakken

 

Wat heb je nodig?

 

300gr boter

250gr suiker

300gr zelfrijzend bakmeel

8gr vanillesuiker

6 eieren

3 el cacaopoeder

2 el melk

snufje zout

Optioneel: bakje frambozen en aardbeien om te decoreren

Poedersuiker 

 

Bereidingswijze:

 

160gr (hete lucht)

60-70min 

 

Mix boter, suiker en vanillesuiker en voeg 1 voor 1 de eieren toe.

Voeg dan tijdens het mixen beetje bij beetje het meel en zout toe.

 

Haal twee derde van het beslag uit de kom en doe dit in een aparte schaal.

 

Meng de cacaopoeder met de melk en maak hiervan een chocoladebeslag met een derde van het beslag.

 

Doe de helft van het overgebleven vanillebeslag in de tulband. Doe vervolgens hetzelfde met het chocoladebeslag en eindig met de rest van het vanillebeslag.

 

Met een mes roer je door het beslag om de soorten beslag met elkaar te vermengen.

 

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    TessaC (maandag, 10 april 2017 07:31)

    Die ziet er heerlijk uit! Vind die marmerstrepen ook altijd zo'n verassing als je 'm opensnijdt ;-)