Volkoren wrap met gehakt en groenten

Wrap met gehakt en groenten

Als ik niet zoveel zin heb om uitgebreid te koken maar wel gezond wil eten, kies ik vaak voor een volkoren wrap. Deze kun je op eindeloos veel manieren vullen, maar vandaag ga ik dat doen met gehakt en groenten. Lees je mee?

 

Wat heb je nodig:

 

Voor 2 wraps 

 

- theelepel olijfolie

- extra magere rundergehakt

- 1 rode paprika

- 0,5 aubergine

- volkoren wraps

 

Bereidingswijze:


1. Bak de gehakt gaar in de pan met een klein beetje olijfolie
2. Snijd de paprika en aubergine in stukjes en maak deze warm in een grillpan
3. Wanneer de groenten warm zijn geworden, kun je er wat peper en zout over strooien
4. Voeg de groenten daarna toe aan de gehakt en hussel het goed door elkaar.
5. Verwarm een volkoren wrap even in de koekenpan of magnetron (ca. 30 seconden) en leg deze op een bord.
6. Nu kun je het mengsel verdelen over de wrap, eventueel wat chilisaus toevoegen en oprollen.

 

Je kunt weer lekker aan tafel nu! Eet smakelijk!

 

Liefs, Donna Luisa

 

 

Voor meer gezonde recepten en motivatie kun je terecht op mijn Facebookpagina #lekker@gezond


Commentaar schrijven

Commentaren: 0