Stroopwafel cake

stroopwafelcake

 

Wat heb je nodig?

 

200 gr boter

200 gr suiker

200 gr zelfrijzend bakmeel

zakje kleine stroopwafels

zakje vanillesuiker

4 eieren

snufje zout

 

Voor de versiering:

 

Dr. Oetker Salted Caramel vulling

250 gr mascarpone

250 ml slagroom

100 gr poedersuiker

zakje klopfix

zakje vanillesuiker 

Nog wat stroopwafeltjes

 

 

Bereidingswijze:

 

140gr

ca 90 min

(oven wat lager en langer zodat de cake niet openbreekt, dan kan je de cake nog versieren)

 

Mix de zachte boter, suiker en vanillesuiker tot een romig mengsel.

Voeg de eieren 1 voor 1 toe tijdens het mixen.

Voeg dan beetje bij beetje het meel en zout toe.

Spatel stukjes stroopwafels zachtjes door het beslag.

Doe het beslag in een cakevorm van 25cm.  

 

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Melanie (woensdag, 03 mei 2017 19:51)

    O dit ziet er ook al weer zo lekker uit.

  • #2

    Shirley (woensdag, 03 mei 2017 20:17)

    Thanks Melanie�