Kokos cake

Wat heb je nodig?

 

250 gr roomboter

325 gr bloem

200 gr suiker

5 eieren

250 ml kokosmelk

3tl bakpoeder

1tl vanillesuiker

snufje zout

100 gr geraspte kokos

 

Optioneel: frambozen of ander fruit

 

Bereidingswijze:

 

160gr

50-60min

 

Ik geef de voorkeur aan verse frambozen maar het kan ook met diepvries frambozen.

Die moeten dan wel goed van te voren uitlekken. 

Mijn ervaring is dat verse frambozen minder snel stuk gaan tijdens het roeren door het beslag. 

 

Mix de zachte boter en voeg hier de suiker en vanillesuiker aan toe.

Voeg dan tijdens het mixen 1 voor 1 de eieren toe.

Dan mag de bloem, bakpoeder en zout bij het andere beslag.

Voeg nu de geraspte kokos en de frambozen toe aan het beslag.

(niet mixen maar zachtjes erdoor roeren!) 

Doe het beslag in een cakevorm van 25cm. 

 

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0