Op vakantie met darmproblemen

Ook de mensen met geen darmproblemen hebben in het buitenland vaak moeite met naar de wc gaan of hebben last van diarree. 

Het eten is daar altijd anders en je lichaam moet daar aan wennen.

Nu herstelt een gezond lichaam daar meestal wel vrij snel van en kan je daarna weer onbezorgd van je vakantie genieten.

 Ook spreek ik niet voor iedereen met een darmziekte met het onderstaande want zoals ik al vaker heb aangegeven, elk lichaam is anders.

Mijn ervaring:

Ik ga nooit meer naar het buitenland. 
Na meerdere keren heel gezellig naar het plafond van de hotelkamer te hebben gestaard en een onverstaanbare dokter aan mijn bed te hebben gehad die me steeds een prik in mn bil kwam geven, ben ik er mooi klaar mee.

 

Als je dan eindelijk weer van je hotelkamer af kan strompelen dan zit je met je witte kop bij het zwembad en kan je eigenlijk nog niks. De rest van de vakantie leven op stokbrood en water omdat je de rest niet meer durft te nemen. 

Dan ga je op huwelijksreis en gaat het eindelijk eens goed, neem ik op het vliegveld net voor de terugreis een broodje (inclusief sla) en ga ik weer helemaal stuk in het vliegtuig.


 

Ik ging als een neger erin en kwam als een lijk eruit. 

Nee ik hou het voortaan bij ons oude vertrouwde kikkerlandje.
Reactie schrijven

Berichten: 0