Naar een restaurant met een darmziekte

Sommige kunnen dat zonder problemen maar ook veel zeker niet.

 

Wat mij betreft is het een blijvend probleem. Als ik uiteten ga weet ik het wel altijd van te voren. Ik ga nooit zomaar spontaan ineens of ik moet een hele goede dag hebben en het in een bekend restaurant zijn met mijn eigen gezin.

 


Ik ga sowieso altijd naar bekende restaurants waar ik de menukaart ken en me op mijn gemak voel. Ergens lunchen op onbekende plek wil ik nog weleens doen maar dineren zelden.Dineren valt altijd zwaarder en er zitten kruiden doorheen wat veel sneller niet goed kan vallen.  

Waar kies je dan voor, tja dat is voor iedereen verschillend. Je weet zelf meestal wel wat je wel en niet kan verdragen.Soms denk je veilig te zitten met een salade maar als daar teveel olijfolie in zit dan is het in mijn geval ook weer foute boel.

 Ik kies persoonlijk voor de lunch gewoon een pistolet met kaas of tonijnsalade. Voor dineren is dat meestal een visgerecht of kipsate. Nu is kip ook weer een dingetje, want dat kan ook flink mis gaan maar dat heeft dan met de bereiding te maken.

 

Je zal mij nooit een stuk vlees zien nemen of een pittige maaltijd bestellen.

Ook nooit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Alles met mate en goed doordacht. 

 

Ga je dan nog wel gezellig ontspannen uiteten vraag je je misschien af?

Gezellig, dat zeker!!

Ontspannen nee dat doe ik alleen als ik thuis eet.
Reactie schrijven

Berichten: 0