Kleding

 

Ik wilde het dit keer hebben met jullie over kleding.

Nu schrijf ik een blog altijd over mijn eigen ervaring en meestal is er bij de meeste wel herkenning maar sommige hebben daar natuurlijk helemaal weer geen last van.

 

Kleding is voor mij al jaren niet zomaar een winkel inlopen en pakken wat ik leuk vind maar prioriteit 1 is zit het lekker en is er nog ruimte over. Hier heb ik het voornamelijk over broeken.

 

In de winkel krijg ik altijd commentaar van "mevrouw, u kunt makkelijk een maatje kleiner hoor", dan moet ik elke keer weer uitleggen dat ik vaak buikpijn heb en de druk van een broek op mijn buik niet kan verdragen.

Nu ga ik meestal naar mijn favoriete winkel The Stone en dan hoef ik het gelukkig niet meer te zeggen.

 

Ik koop nooit een broek met rits en knoop, het is altijd stretch aan de bovenkant. Nu zijn er tegenwoordig godzijdank heel veel treggings!!

 

Er is zelfs een tijd geweest dat ik een hele zware buikpijn periode had, toen droeg ik mijn zwangerschapsbroeken.

 

Thuis loop ik altijd lekker comfi in mijn esprit trainingsbroek!

 

Mijn hele dag kan verpest zijn als ik een te strakke broek aan heb want de ene stretch broek is de ander ook weer niet. Je hebt altijd je favorieten. Kan zelfs buikpijn krijgen van een verkeerde broek!
Reactie schrijven

Berichten: 0