Restless legs

 

Dit keer wil ik het hebben over de kwalen naast de darmproblemen. Ook dit is uiteraard weer persoonlijk maar wellicht ook weer herkenning. 

 

Laat ik in deze blog beginnen met RLS oftewel Restless Legs Syndroom (onrustige benen). 

Bij mij is dat begonnen tijdens de zwangerschap van mijn zoon (bijna 13 jaar geleden). Wat een ellende die benen die continu willen blijven bewegen en ook dat gevoel alsof er beestjes in je benen zitten brrr. 

Ik dacht het is een zwangerschapskwaal dus ik ben er straks lekker weer vanaf. Nou mooi niet!

Na al die jaren heb ik het nog steeds, het gaat bij mij samen met periodes van extreme moeheid. Dan is het weer zover.

 

Maar ook bijvoorbeeld als ik ergens lang stil moet zitten. 

Nu zoek ik dat soort situaties al sowieso niet vaak meer op, omdat theater/bios enz weer een darmdingetje is, waarom ik dat niet graag op zoek.

Ik kan me nog herinneren dat ik bij Bert Visscher, waar ik enorme fan van ben samen met Jochem Myjer, zat.

Ik wist niet waar ik het moest zoeken met die benen en je wilt natuurlijk niet teveel opvallen en zeker niet bij Bert haha. Die man voor me vond het op een gegeven moment ook niet echt leuk meer, 'als blikken konden doden'.

 

Ik heb er acupunctuur, magnesium en zelfs medicatie voor gebruikt maar niks helpt. Heb het maar bij het 'ellende' lijstje toegevoegd en geaccepteerd.

 
Reactie schrijven

Berichten: 0